Luba / keela kogu ekraani jagatud vaade meilile macOS High Sierra

Mis käivitamist macOS High Sierra, on kasutusele võetud mitmeid võimalusi, mis hõlbustavad veelgi tööd Mac / MacBook ja suurendada tootlikkust.
Üks uutest valikutest on rakenduse Mail jagatud vaade.

Mida tähendab "jagatud vaade"? macOS 

Kahe erineva rakenduse või sama rakenduse täisekraaniga akna avamine, kuid millel on erinev sisu.
Allpool oleval ekraanipildil on Mail ja Safari jagatud vaade.

Apple tutvustas selle funktsiooni käivitamise ajal rakenduse Mail jaoks macOS Kõrge Sierra. Nii et kui me saame meili või tahame sõnumit koostada ja oleme Safaris, jagatakse ekraan automaatselt kaheks osaks. Üks, milles meil on meilirakendus koos sõnumiga ja teine ​​brauseriga.
Kasulik funktsioon, eriti kui me peame jälgima elemente sisust, mis aitab meil sõnumit koostada, kuid seda jagunemist. automaatselt tehtud, võib kasutajatele tüütu.

Jagatud vaate lubamine ja keelamine eest Mail, tehakse selle seadistustest.

  • avame Maili
  • minge jaotisse „Eelistused”
  • vahekaardil "Üldine" kontrollimata variant: “Ma eelistan avada sõnumeid jagatud vaates täies ulatuses".

Kui Valimata, Mail ei avane täisekraanil iga kord ei saa sõnum või kirjutada üks, ega Eriarvamuse ei kordu.

Niipalju kui märkasin, hakkab see muutus jõustuma, kui me kõik sulgeb ja avame uuesti Mail.
Selle võimaluse uuesti aktiveerimiseks minge üldisesse asukohta ja märkige ruut.

Kirglik tehnoloogia vastu, mulle meeldib testida ja kirjutada õpetusi opsüsteemide kohta macOS, Linux Windows, mis puudutab WordPressi, WooCommerce'i ja LEMP-i veebiserveri konfiguratsiooni (Linux, NGINX, MySQL ja PHP). Kirjutan edasi StealthSettings.com alates 2006. aastast ja paar aastat hiljem hakkasin kirjutama iHowTo.Tipsi õpetustes ja uudistes ökosüsteemi seadmete kohta Apple: iPhone, iPad, Apple Vaata, HomePod, iMac, MacBook, AirPodid ja tarvikud.

Jäta kommentaar